featured-image
MS Fotografie
  • 25.08.2017

Informatie en reserveringen

De Open Monumentendag Rotterdam vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 september van 10:00 tot 17:00 uur. Bijna alle deelnemende monumenten zijn dan gratis te bezoeken. Let op: niet alle monumenten zijn op beide dagen open en soms gelden er andere openingstijden.

Kijk op deze website voor de openingsdagen en -tijden van de monumenten die u wilt bezoeken.

Centraal informatiepunt
Het centraal informatiepunt is op zaterdag en zondag tussen 9:30 en 17:00 uur geopend bij Rotterdam Tourist Information, in de tuin van het Schielandshuis (Coolsingel 114). U kunt hier terecht voor meer informatie over programmaonderdelen, routebeschrijvingen en eventuele laatste wijzigingen in het programma.

Reserveringen

Voor een aantal activiteiten en bezichtigingen moet u reserveren.

  • Het is tot uiterlijk vrijdagmiddag 15 uur mogelijk om via de website te reserveren voor de activiteiten op zaterdag en tot uiterlijk zaterdag 17 uur om via de website te reserveren voor de activiteiten op zondag. Na de genoemde tijden is het alleen via het Informatiepunt in het Schielandshuis nog mogelijk om te reserveren voor de nog beschikbare activiteiten.
  • Reserveer vroegtijdig, want het aantal plaatsen is beperkt.
  • De Monumentenlezing en de rondleiding door Diergaarde Blijdorp en de activiteiten bij de Van Nellefabriek dient u te reserveren via Arminius , Diergaarde Blijdorp en de Van Nellefabriek .
  • Reserveren voor alle overige activiteiten, waarvoor dit verplicht is, kan via Activiteiten. Reserveer Direct (vol=vol).
  • Na reservering ontvangt u een bevestigingsmail.
  • Neem deze uitgeprint mee naar de plek die vermeld staat in de e-mail. let op — Deelname aan de Open Monumentendag Rotterdam, het betreden van gebouwen, benutten van vervoersmiddelen, deelnemen aan een rondleiding en alle andere activiteiten geschieden geheel op eigen risico. De stichting en al degenen die medewerking verlenen zijn niet aansprakelijk.